Gyllen Linds Bageri AB är ett av Östergötlands ledande bageri & konditoriföretag och finns på 9 platser runt om i Östergötland. Våra enheter i Linköping finns i city, Ryds centrum och US (sjukhuset). Vi finns även i Mjölby (Galleria Kvarnen), Tranås (Storgatan) och Åtvidaberg (Stortorget). Vårt huvudkontor med administration och bageri ligger i Hackefors strax utanför Linköping och i anslutning till bageriet finns även en mindre bageributik/outlet med självbetjäning. Vårt företag är medlemmar i Visita och har kollektivavtal med HRF och Livs.

 

Våra aktuella platsannonser på arbetsförmedlingen finns här: Visa

 

Om ingen av våra aktuella tjänster motsvarar ditt CV kan du alltid fylla i uppgifterna nedan så vi har dessa om ett rekryteringsbehov uppstår. 

 

Välkommen med din ansökan!


Gå till internetorder?
Denna tjänst är endast för våra företagskunder
Gå till Intranät
Detta är endast för våra medarbetare
Luciafika på jobbet
Uppvakta dina medarbetare, kunder och andra som kommer i kontakt med er verksamhet på lucia.Vi bakar för fullt under natt, morgon och dag men för att garantera tillgången tar vi gärna emot förbeställningar. Då får ni säkert era lussekatter och dessutom lite mängdrabatter då vi lättare kan planera vår produktion. Vid beställning fyll i uppgifterna!
Senast måndag 12/12 kl.12.00 vill vi ha beställningen!
Lussekatt Lyx
Lussekatt
Pepparkakshjärta
Gluten & Laktosfri Saffransmuffins
Luciafika på jobbet
Vill du beställa luciafika vänligen gör det via en dator!
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner