Linds bageri -  Din lokala bagare i Östergötland 

Jubileumskampanj - Linds Åtvidaberg 1 år

I dagarna är det ett år sedan vi övertog konditoriet Sandelius verksamhet och startade upp Linds i Åtvidaberg. Det har naturligtvis varit ett omtumlande första år men vi ser ändå tillbaka på det med stor glädje och framtidstro. För att på något sätt tacka alla fantastiska kunder firar vi 1-års jubileum under vecka 40 med jubileumspriser på flera produkter. Eftersom vi vill fira rejält gäller inte bara våra erbjudanden i Åtvidaberg utan på alla våra enheter.

Hela veckan säljer vi kanelbullar för 5kr i våra butiker ("take away"). Detta gör vi med tanke på att vecka 40 i år är stora kanelbulleveckan som avslutas med kanelbullens dag 4/10. Vet du att du skall köpa många en viss dag så förbeställ gärna så att det verkligen finns.

Utöver vårt erbjudande på kanelbullar som gäller hela veckan har vi under veckan (måndag-fredag) ytterligare ett supererbjudande varje dag. Dessa gäller i begränsat antal och i vissa fall är antalet produkter per kund begränsat.

Dessa erbjudanden är:

Måndag: Danskt rågbröd för 24kr (47kr) och Linköpingsknäcke 22kr (43kr). Bägge dessa erbjudanden är begränsade till en produkt per kund.

Tisdag: Semlor!? (ja du läste rätt) för 15kr. Vi säljer dessa ytterst tillfälligt till bra pris under tisdagen. Köp hur många du vill men vi reserverar oss för att de kan ta slut.

Onsdag: Levain surdegsbröd för 25kr. Bröden finns i 3 sorter, blanc, valnöt och frö. Max 1st bröd/kund (ord. pris 49-55kr/st)

Torsdag: Mandelkubb 15kr (27kr). En av bageriets riktiga klassiker. 8st i varje påse, vikt 320g. Begränsat antal och max 1st påse/kund.

Fredag: Tårtlängd 65kr (129kr). Välj mellan Operalängd och Budapestlängd, längderna räcker för 4-5 personer och max 1st/kund gäller även här.

Annons 28/9 i Corren. För högupplöst bild klicka här