Linds bageri -  Din lokala bagare i Östergötland 

Jobba hos oss, just nu söker vi en konditor till bageriet i Hackefors!

Konditor till bageriet i Hackefors, Linköping

Gyllen Linds Bageri är ett av Östergötlands ledande bageri & konditoriföretag och vi finns i dag på 7 platser runt om i Linköping och Åtvidaberg. Café Gyllen vid lilla torget, Linds vid stora torget, Ryds C, US (2 enheter) & Åtvidaberg. Linds bageri, vårt huvudbageri ligger i Hackefors med storskalig bageriproduktion men även där erbjuds direktförsäljning i egen bageributik

Med tillträde snarast söker vi en erfaren konditor till vårt företag. Vi söker dig som jobbat inom yrket några år och brinner för hantverket och att leverera bakverk av högsta kvalitét. 

Arbetsuppgifterna består i allt vad det innebär att baka tårtor, bakelser och kakor. Vi jobbar med många klassiska storsäljare men det finns också möjligheter att vara delaktig i arbetet med att skapa och utveckla konditorisortimentet. Förutom själva bakningen innefattar tjänsten även vissa råvarubeställningar, arbete med egenkontroll och städning i de egna lokalerna.

För att behärska ovanstående arbetsuppgifter tror vi att du är en öppen och glad person som brinner för service. Att du inte är rädd för att hugga i vid behov och att du är stresstålig för att klara intensiva arbetstoppar. Det är också viktigt att du kan planera ditt arbete och hålla god ordning. Utöver detta vill vi att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta och komma överens med dina blivande arbetskamrater.

Tjänsten är på heltid och arbete förekommer på helger.

Vi erbjuder avtalsenlig lön, vårt företag är medlemmar i Visita, har kollektivavtal med HRF och ett hängavtal med Livs.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du Magnus Olsson (magnus@lindsbageri.se tel. 076-8004300). Skicka din ansökan snarast eller senast den 15:e augusti till magnus@lindsbageri.se eller Gyllen Linds Bageri (att: Magnus), Molijnsväg 21, 589 41 Linköping.

Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt & kontaktar endast referenser efter överenskommelse med sökande. 

Välkommen med din ansökan!

Är du eller någon du känner vår nya arbetskamrat!? Sök vår tjänst eller tipsa någon du annars tror passar för den.